Kesä meni jahkatessa, laitetaanko asunto myyntiin vaiko ei, riittääkö rahat mieleiseen taloon... Huonolta näytti tuo talouspuoli ja ratkaisua siihen pohdittiin jatkuvasti. Tontti oltiin löydetty keväällä nykyisen kodin naapurista ja siksikin poltteli alkaa rakentamaan. Nykyiselle alueelle, kun olimme päättäneet jäädä asumaan. Kävimme neuvotteluja myös Oravaistalon ja Muurametalon edustajien kanssa, mutta Ruissalon voittanutta ei löytynyt.

Välillä kävimme tontin reunalla fiilistelemässä, että jospa täällä joskus asuttaisiin. Vieressä olisi mustikkamaat, lapset pääsisivät metsään majoja rakentamaan ja muutenkin ajatus siitä, että tien viimeinen tontti on meille varattuna, tuntui hyvältä. Kunhan vain saataisiin tehtyä päätöksiä ja keksittyä ratkaisu ongelmaan.

Asuntomessuilla kävimme lähinnä hakemassa sisustuideoita, kaikki muu tuntui niin selvältä mitä haluttaisiin. Ihania koteja siellä oli, joskaan ei yhtään ihan meidän näköistä. Niin ja kokoista.

Loppukesästä aloitettiin taas neuvottelut Linnanmäen kanssa. Lopputuloksena oli, että alakerta tulisi muuttovalmiina, yläkerta johonkin asti valmiina ja loppuun  se tehdään omin ja talkoovoimin. Sitten vaan soitto Habitaan ja hups vaan, nykyinen koti oli myynnissä.