Ajatus omasta kodista oli kolkutellut takaraivossa taas enemmän. Pitäisikö alkaa rakentamaan, muutetaanko pois nykyseltä kotiseudulta, kestääkö budjetti, minkälainen talo. Näitiä olimme silloin tällöin, ilman sen kummempaa ajatusta asian eteen tekemisestä pohtineet. Ehkä sitten joskus...

Maaliskuussa menimme Oma Koti messuille ja melkein ensimmäisenä Habitan Matti Remes imaisi meidän osastolleen. "Onko asunnon vaihto ajankohtaista, minkälainen laitettaisiin myyntiin, mitä sen jälkeen?" Kysymystulvan jälkeen huomasimme, että olimme sopineet välittäjän tulevan arvioimaan asuntomme. Loppupuolelta messuja löytyi Linnanmäen Timo Designtalon osastolta ja hänenkin kanssaan sovimme tapaamisen uuden kodin suunnittelua varten. Mieleinen malli oli jo tätä ennen löytynyt, eikä sen voittanutta eteen ole osunut koko projektin aikana, kuten myöhemmin saattaa huomata. Kotimatkalla mielessä pyöri, että "apua, mihin olemme ryhtymässä".

Arviokäynnillä oli läsnä Matin lisäksi myös Johan Dahlman, jonka piti ottaa asuntomme myynti hommakseen kollegan tulevan sairasloman vuoksi. Kunhan vain saisimme päätöksen aikaan, myydäkö, vai eikö myydä. D-miehen kanssa kävimme useammankin suunnittelusession läpi, mutta hinta jäi aina vain liian korkealle, eikä päätöstä voitu tehdä, koska pankki ei luvannut tarpeeksi rahaa. Niimpä projekti jäi hautumaan.